Victorinox показа швейцарско ножче с 1 TB флаш памет

Освен с внушителния поддържан капацитет за съхранение, новото високотехнологично швейцарско ножче Victorinox SSD се отличава и с високи скорости на трансфер на данни, наличие на AES шифроване, LCD дисплей и възможността да се включва в eSATA II/III и USB 2.0/3.0 портове с помощта на един общ конектор.

Известните по целия сват швейцарски ножчета на компанията Victorinox Swiss Army се сдобиха с ново модерно превъплъщение, окомплектовано с флаш памет, в лицето на модела Victorinox SSD. Мултифункционалните ножчета с памет, разбира се, отдавна не са новост в портфолиото на производителя, но новото издание се отличава с това, че има SSD устройство за съхранение, поддържащо капацитети до 1 ТВ.

Други уникални особености на Victorinox SSD са възможността устройството да се включва в eSATA II/III и USB 2.0/3.0 портове с помощта на един общ конектор, както и внушителните скорости на трансфер от 220MB/s и 150MB/s съответно при четене и запис. Като капак за въпросния високотехнологичен нож е и включения към SSD носителя Bi-Stable монохромен дисплей с резолюция 96х48, който показва обща информация за състоянието на паметта в джаджата.

Според наличната информация, Victorinox Swiss Army планира да доставя своя нов швейцарски нож в комплект с SSD носители с обеми 64, 128, 256 GB и 1TB. Освен това, потребителите ще имат възможността и да защитават записаната в паметта информация посредством софтуерно 256-битово AES шифроване.

http://pcworld.bg/

Advertisements