DPx Gear HEFT Woodsman и Assault

DPX Gear предефинира понятието „нож за оцеляване“ с DPX HEST. Сега компанията се грижи за нашето оцеляване с нова концепция по-големи, по-здрави и по-дълги ножове. DPX HeFT разработи две серии с 4 и 6 инчови остриета, наречени Woodsman и Assault.

Новите DPX HEST са предназначени за тежки задачи. На експедиции, самотен лов или дълбоко в сърцето на конфликтни зони, DPX HeFT е доверен спътник.

6-инчовите остриета са предназначени за безкомпромисна работа през целия ден или седмица. Остриетата са от инструментална стомана с дебелина 5 мм, закалени до 60 единици по Рокуел. Перфектна комбинация от размер и полезност. Ергономичните им дръжки са предназначени за часове на интензивна лагерна работа или бойни действия, без мазоли или синини. Всеки нож приляга удобно в ръката, а балансът им е неповторим. Чирените са солидни, но кухи, за да се оформи сървайвъл отделение в изрязания танг.
4-инчовите остриета от инструментална стомана са с дебелина 4.7 мм и също са закалени до 60 единици по Рокуел.

DPX HeFT е в две версии:
Assault: военен нож с черни чирени с релеф от Г10 . Матовото PVD покритие на острието, което намалява отблясъците почти до нула. Придружен е от калъф от Cordura.
Woodsman: ловците ще се радват на здрав нож с уникален дизайн. Ножът е с удобна дървена дръжка, полирано острие и кожена италианска кания и е предназначен за аутдор ентусисатите.

Advertisements