Buck/Hood Punk

Buck/Hood Punk е проектиран да бъде нож за аутдор/оцеляване/приключения, който може да се справи дори и с най-неблагоприятните и най-тежките условия. Въз основа на дизайна на Рон Худ и утвърдените стандарти за качество на Buck, ножът помага да се гарантира оцеляването в екстремни условия.

Той лесно се носи в ножницата, и е достатъчно „екстремен“ за всяка трудна задача. Сигурните и удобни чирени от Micarta могат да бъдат свалени, а острието интегрира система за намаляване на ударните натоварвания (SMS), както и за намаляване на шока и загубата на енергия по време на употреба. Ножът е придружен със здрав найлонов калъф с джоб.

Buck/Hood Punk ще се грижи за вас ако попаднете в екстремна ситуация. Процесът на топлинна обработка във фабриката на Buck при определена температура и контролирана атмосфера оптимизира здравината на стоманата, износоустойчивостта, устойчивостта на корозия и определя твърдостта от 57 до 59 HRC.

С продължаващия ангажимент за осигуряване на най-добрите продукти за оцеляване на пазара и желанието да почете наследството на покойния Рон Худ, компанията Buck се движи напред с различни концепции на Рон Худ, за да осигури повече Buck/Hood ножове за тези, които ги ценят.

http://www.buckknives.com/

Advertisements