Buck Hoodlum

Hoodlum е създаден, за да бъде идеалното средство за оцеляване. Въз основа на дизайна на Рон Худ и утвърдените стандарти за качество на Buck, Hoodlum помага да се гарантира оцеляването в екстремни условия. Той е достатъчно лек, за да се носи на колана, но достатъчно надежден за всяка задача в пустошта.

Дръжката е направена със система за намаляване на ударните натоварвания (SMS) и за редуциране на напрежението и загубата на енергия при сечене. Той разполага с голям чойл за осигуряване на контрол при други подобни дейности. На гърба на острието има изрез за чупене на кости, огъване на тел, пренасяне на съдове от лагерния огън и други дребни задачи.

Също така, чирените от Micarta ® могат да бъдат сваляни, за да се направи копие с въже и клон, чрез връзване за основата на острието. Има интегриран чук и дупка за ремък в задната част на дръжката и ножа е придружен с надежден найлонов калъф. Hoodlum ще задоволи всичките ви нужди при оцеляване – от защитата до приготвянето на храна, докато сте в пустошта.

http://www.buckknives.com/

Advertisements