Ножове Bark River

Ножовете Bark River са семеен бизнес, който е съсредоточен в горната част на полуостров Мичиган.  Собственикът Майк Стюарт има една цел – производство на най-добрите ножове в индустрията.  И я изпълнява…

Bark River Knife & Tool съчетава традиционен дизайн с модерни методи и материали. Резултатът е линия от остриета с различен дизайн, но запазващи фините черти, на сечивата, които са се превърнали в еталон през вековете.

В Bark River акцентът е върху максималната ефективност и изпълнение на световно ниво. Въпреки, че Майк Стюарт ефективно използва разнообразие от най-добрите нови стомани, при повечето ножове Bark River се използва A-2 въглеродна инструментална стомана.  Ножовете Bark River са спечелили популярност сред аутдор ентусиастите в световен мащаб с превъзходните си качества – изключителни режещи способности, перфектна геометрия и добра термообработка.

Майк Стюарт е открил за многото си години като ножар, че A-2, заедно с правилна топлинна обработка и конвексно заточване създават лесно заточващо се острие със забележителна издръжливост.  Той прави тази отлична инструментална стомана да се представя наравно с най-добрите стомани на пазара.

Бъдете много внимателни при закупуване на ножове Bark River, защото те са доста пристрастяващи – след като сте взели вече един в ръката си, ще търсите следващия!  Вашият къмпинг, туризъм, лов, бушкрафтинг и т.н. никога вече няма да бъде същият!  Повечето хора никога не са имали ловен нож, който да се представя толкова добре, колкото тези ножове.  Качествените ловни ножове превръщат дрането в удоволствие.

Всички Ножове Bark River имат стриктна, без въпроси доживотна гаранция.

Advertisements