BOKER PLUS KRESSLER SUBHILT FIGHTER

Поредният фиксблейд от Boker Plus. Дитмар Креслер, един от най-известните ножари в Германия, е партньор на Бьокер в един от най-сложните и предизвикателни проекти, които някога са правени в серията Boker Plus.

Резултатът напълно оправдава дългия период на тежка работа – компанията е много горда да представи модела Boker Plus Kressler Subhilt Integral Fighter. И двата гарда са неразделна част от ножа, изковани в тази крайна форма. Едно солидно парче стомана, без отделни части като болстери или гардове.  С тази сложна и трудоемка производствена процедура се създава изключително солидно парче с уникален и благороден вид.

Относно стоманата, Бьокер избират неръждаема 440C, която се е доказала с изключителни режещи способности и устойчивост на корозия. Черната микарта, занитена с тръбички от неръждаема стомана, осигурява отличен захват и привлекателен контраст с огледално полираната стомана. Вторият гард предоставя несравнимо безопасен и сигурен захват във всяка ситуация.

Ножът е абсолютно уникален в света на ножовете. Моделът се предлага в колекционерска кутия и включва висококачествена кожена кания. Дължината на острието е 19 см, а общата му дължина 33 см.

http://www.boker.de/us/fixed-blade-knife/boker-plus/tactical-knife/02BO190.html

Advertisements