Boker Plus VoxKnives Rold Camp Knife

Поредният фиксблейд от Boker Plus. Разработен е от тимът на Boker Plus, съвместно с VoxKnives, така че да запълни липсата на истински лагерен нож в асортимента на първата фирма.

Масивната фул-танг констуркция с монтирани към нея скали от G-10, в комбинация със здравата инструментална стомана D2 с флат грайнд скосяване, предлагат изключителна режеща способност и износоустойчивост.

Кухите нитове не само намаляват теглото на ножа, но също така позволяват прокарване на ремък. Допълнителният преден чойл за показалеца дава възможност да се хване „здраво“ дръжката, за по-добър контрол и прецизно рязане, а нарезите за палеца и гълъбовидната й форма спомагат за увеличаване на контрола при грубо рязане и по-тежки задачи.

Много добре балансираният дизайн ясно показва дългогодишният опит на дизайнерите в лова и аутдор дейностите. Ножът е придружен от калъф от Kydex. Дължината на острието е 15.7 см. Обща дължина: 28 см. Дебелина: 5 мм. Тегло: 293 г. Ножът е произведен в Далечния Изток, под стриктния контрол на Бьокер.

Advertisements