Pendleton Lite Hunter

През годините серията ловни ножове на Колд Стийл Pendleton добиха изключителна популярност, тъй като са на сравнително ниски цени, но въпреки това компанията получава много запитвания за още по-евтин вариант, задоволяващ всеки бюджет.

Съвместно с дизайнера Лойд Пендълтън, Колд Стийл разработи модела Pendleton Lite Hunter. На външен вид той силно наподобява останалите ножове от семейството – дроп пойнт острие, приличен гард със специфични вдлъбнатини от двете страни, закривена задна част, предотвратяваща изплъзване, както и дупка за паракорд. Единствената голяма промяна е използването на по-достъпната стомана 4116 Krupp и на полипропилен, вместо Kraton за дръжката.

Новият модел се представя изключително добре на проведените полеви тестове за дране и разфасоване, поддържа приличен ряз, лесно се заточва и е достатъчно здрав.

Ако търсите евтин и достъпен ловен нож, който идва при вас с приличен найлонов калъф и дава повече, отколкото сте очаквали за парите си, не се колебайте да изберете Pendleton Lite Hunter.

Cold Steel

Advertisements